Mikä Seven Bikes?

Seven Bikes on pitkän ajatustyön, suunnittelun ja valmistelun tulos, jonka taustalla on kaksi pitkän linjan suomalaista pyöräliikettä!

Mielestämme Tampereelta puuttui hyvin palveleva, koko perheen pyöräliike, josta saman katon alta löydät niin pyörät, varusteet ja tarvikkeet, varaosat, kuin kattavat huoltopalvelutkin. Tavoitteenamme onkin tarjota henkilökohtaista, asiantuntevaa palvelua sekä laaja kattaus kaikkea pyöräilyyn liittyvää jokaiselle liikkeeseemme astuvalle, etsit sitten pienintä ruuvia varaosana tai koko pyöräkaluston päivitystä. Tämän saman asiakaspalvelun tarjoamme tietysti myös verkkokaupassamme, joten koko valikoimamme on saatavilla myös muualle suomeen, aina ammattitaidolla hoidettuna!

Ehdottoman tärkeää hyvälle pyöräliikkeelle on tietysti myös toimiva huolto. Henkilökuntamme pitkä kokemus alalta sekä käyttämämme laadukkaat varaosat varmistavat pyöräsi toiminnan vuosiksi eteenpäin! Huoltomme on sertifioitu Shimano Service Center, Bosch Service Center sekä RockShox Service Center, joten kaikenlaiset pyörät, merkistä ja mallista riippumatta ovat tervetulleita!

Yhteistyö alan parhaiden merkkien kanssa mahdollistaa valikoiman, joka hakee vertaistaan. Pyörien osalta merkkeinämme ovat muunmuassa Trek, Cannondale, Marin sekä Look, joiden valikoimista löydät varmasti itsellesi oikean pyörän. Varusteiden ja tarvikkeiden osalta luotamme ainoastaan parhaisiin merkkeihin, jotka olemme vuosien kokemuksella todenneet laadukkaiksi. Olemmekin valikoimamme suhteen erittäin tarkkoja, jotta sinulle jäisi ainoastaan ajamisen nautinto!

Meille pyöräily ja kaikki siihen liittyvä on intohimo ja elämäntapa, ja uskommekin vahvasti tämän näkyvän myös kaikessa toiminnassamme. Niin pientä kysymystä ei ole etteikö sitä kannattaisi osaavalta henkilökunnaltamme kysyä, eikä niin suurta ongelmaa ole ettemmekö löytäisi siihen ratkaisua!

Tervetuloa uuteen liikkeeseemme toteamaan itse, minkälainen palveleva pyöräliike voi parhaimmillaan olla!

– Seven Bikesin henkilökunta –