Fillari rahoitus ja tasaerä

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

 

Oletko jo jonkin aikaa unelmoinut siitä täydellisestä pyörästä, mutta jokin saa sinut yhä epäröimään onko sinulla varaa investoida juuri nyt? Meidän tulee olla vastuullisia meidän talouteen liittyen, ja nyt meillä onkin sinulle siihen ratkaisu. Olemme lyöneet hynttyyt yhteen Resursbankin kanssa jotta sinun ei enää tarvitse huolehtia suurien summien maksamisesta kerralla.

Näiden rahoitusvaihtoehtojen avulla luodaan tili Resursbankille, ja samaa tiliä voi käyttää jatko-ostoksiin samoilla joustavilla maksutavoilla.

Hae rahoitusta helposti lähettämällä tekstiviesti alla olevien ohjeiden mukaan numeroon 18 311 tai skannaamalla alla olevan QR- koodin.

 

 

Hakemalla Fillari Rahoitusta saat laskun kuukauden jälkeen tehtyäsi ostoksen. Silloin voit joko maksaa koko summan pois, tai sitten valitset toisen sopivan maksutavan. Koko ensimmäinen vuosi on korotonta maksuaikaa sinulle. Hae helposti lähettämällä viesti FILLARI numeroon 18311. Muutamassa minuutissa sinun pitäisi saada linkki luottohakemukseen.

Tämä maksutapa kannattaa silloin kuin haet maksuaikaa vuodeksi tai vähän yli.

 

 

Fillari Tasaerä kannattaa silloin kun haluat maksuaikaa pidemmälle ajalle kuin 12 kk. Maksat tässä saman kuukausihinnan riippumatta ostoksistasi, ja voit tässäkin vaihtoehdossa maksaa summan kerralla pois milloin vain haluat. Vuosikorko on kiinteä 9,9%.  Hae Tasaerää helposti lähettämällä viesti NBGTASAERÄ numeroon 18311. Nyt sinun pitäisi saada suora linkki luottohakemukseen.

 

 

Teemme yhteistyötä Resursbankin kanssa jotta sinun olisi helpompi saada haluamasi pyörä itsellesi jo tänään! Henkilökuntamme pystyy tarvittaessa kertomaan lisää rahoitusvaihtoehdoista!