KATSO UUSIMMAT POLKUPYÖRÄT TÄSTÄ

Pyörän ostaminen verkosta

Polkupyörän ostaminen verkosta onnistuneesti vaatii moneen muuhun ostokseen verrattuna hieman enemmän – sekä ostajalta että myyjältä. Kokosimme tälle sivulle ajatuksemme ja ohjeemme kaikille pyörän ostajille!

Oikean pyörän ja koon valinta?

Mikään ei korvaa koeajoa, mutta haluamme jakaa ajatuksia oikean pyörän valinnasta myös verkkokaupassamme. Etenkin runkokoon merkityksestä löydät lisää tietoa tältä sivulta.

Mitä tapahtuu polkupyörätehtaan ja ostajan välissä?

Monesti verkkokaupasta tai marketeista ostettaessa pyörä toimitetaan samassa pahvilaatikossa, jossa se on saapunut valmistajalta. Me toimimme toisin. Jokainen meille saapuva pyörä kasataan käsin ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta. Tilaamasi pyörä siis kootaan 100% ajovalmiiksi liikkeessämme, ja varustellaan haluamillasi varusteilla. Tämän jälkeen pyörä pakataan kuljetusta varten laatikkoon, jolloin polkimet irroitetaan sekä tanko käännetään. Kun pyörä saapuu sinulle, on ainoana tehtävänäsi polkimien kiinnityksen sekä tangon kiristämisen lisäksi satulan korkeuden säätö, sillä tämän tekemistä verkon välityksellä emme valitettavasti ole vielä ratkaisseet!

Miksi Seven Bikes on turvallinen valinta niin verkossa kuin myymälässä?

Seven Bikes on oikea valinta, kun tavoitteenasi on löytää kaikki pyöräilyyn liittyvä saman katon alta! Tilaamasi pyörää tai tarvikkeita ei toimiteta sinulle puoliksi valmiina suuresta varastohallista laatikkoa avaamatta, vaan jokainen varuste, tarvike tai varaosa tulee sinulle sataprosenttisen käyttövalmiina. Pyörät taas saapuvat sinulle 99% valmiina, ainoastaan polkimet tarvitsee kiinnittää sekä tanko kiristää. Jokainen pyörä on ammattimaisen henkilökuntamme toimesta käyty läpi ja kasattu ennen lähetystä. Käsittelemällä jokaisen tilauksen yksittäin ja huolellisesti annamme sinulle mielenrauhan, jotta sinulle jää vain ajamisen ilo! Takuuasiat, reklamaatiot sekä palatukset hoituvat aina nopeasti sekä joustavasti.
Saat siis samaa laadukasta, nopeaa ja ystävällistä asiakaspalvelua niin verkkokaupassa kuin kivijalkamyymälässämme!

Lisää verkkokaupan toimitusehdoista löydät täältä!