KATSO UUSIMMAT POLKUPYÖRÄT TÄSTÄ

Uuden pyörän käyttöönotto

Näin laitat verkkokaupastamme ostetun pyörän ajokuntoon

 

Huom: Katso ohjeet huolellisesti ennen kuin aloitat.

Oletko juuri ostanut uuden pyörän verkkokaupastamme? Jos olet, niin ensinnäkin onnittelut hyvästä valinnasta! Seuraavaksi onkin aika laittaa pyörä ajokuntoon ja siihen ei mene kuin muutama minuutti.

Tilaamasi pyörää tai tarvikkeita ei toimiteta sinulle puoliksi valmiina suuresta varastohallista laatikkoa avaamatta, vaan jokainen varuste, tarvike tai varaosa tulee sinulle sataprosenttisen käyttövalmiina. Pyörät taas saapuvat sinulle 99% valmiina, jotta sinun ei tarvitse murehtia pyörän kasaamisesta. Jokainen pyörä on ammattimaisen henkilökuntamme toimesta käyty läpi ja kasattu ennen lähetystä. Käsittelemällä jokaisen tilauksen yksittäin ja huolellisesti annamme sinulle mielenrauhan, jotta sinulle jää vain ajamisen ilo!

Katso video ja lue ohjeet huolellisesti ennen kuin aloitat.

Vaihe 1.
Kun saat lähetyksen, tarkista onko pakkaus ulkoisesti ehjä. Jos havaitset vaurioita purkamatta pakkausta, pyydä kuljettajaa tekemään asiasta muistutus ja liittämään kuvat pakkauksen vaurioista.

Kun olet ottanut uuden pyöräsi kuljetuslaatikosta, tarkista, että paketissa on kaikki, mitä siellä pitäisikin olla. Jos on käynyt niin, että paketista puuttuu jotain, niin ota meihin yhteyttä ja me hoidamme asian kuntoon. Jos kuljetuksessa on ollut ulkoisia vahinkoja ja tuote pakkauksen sisällä on vaurioitunut, tee reklamaatio kuljetusyhtiölle.

Vaihe 2.
Kun pyörä on saatu pois paketista, suorista tanko ja kiristä se paikoilleen. Ennen lopullista kiristämistä, tarkista että tanko on kohtisuorassa eturenkaan kanssa. Nosta satula halutulle korkeudelle ja kiristä se paikoilleen.

Muista, että tankoa ja satulaa ei tarvitse kiristää rystyset valkoisena, vaan riittää että ne ovat napakasti kiristetty paikoilleen. Jos sinulla on momenttiavain, kiristä sillä tanko oikeaan momenttiin. Kiristysmomentin arvot löytyy usein ohjainkannattimesta tai valmistajan tiedoista.

Vaihe 3.
Lähde ajamaan ja nauti uusista maisemista tai vanhoista tutuista reiteistä uuden pyöräsi kanssa!

Muista myös.
Uusista ja vanhoista pyöristä kannattaa pitää hyvää huolta, jotta voit ajaa niillä huoletta vuosikaudet. Suosittelemme, että uudelle pyörälle suoritetaan ensihuolto 300 ajokilometrin jälkeen tai kolmen kuukauden kuluttua käyttöönotosta.

Lisätietoa pyörien huolloista löydät tästä

Hyviä ajoja!