Uutisia

Lazer Cashback-kampanja

Osta Lazer-kypärä ja saat 30% käteispalautuksen kypärän ostosummasta.

Lue lisää...

Trek Hope – Ole mukana pyöräilemässä hyvän asian puolesta

Jo yli 30 vuoden ajan Trekillä on ollut suuri ilo ja kunnia olla osana tukemassa syöpää sairastavia lapsia ja heidän perheitään. Tänäkin vuonna Trek haluaa olla mukana taistelussa lasten syöpää vastaan keräämällä varoja lasten syöpäjärjestöille ympäri maailmaa. Seven Bikes on mukana tukemassa Trekin aloittamaa äärettömän tärkeää työtä.

Lue lisää...

Seven Bikes maasto- ja gravel-lenkit jatkuvat taas elokuussa

Tervetuloa mukaan syksyn Seven Bikes maasto- ja gravel-lenkeille! Lenkkien aikana pääset tutustumaan maasto- sekä gravelpyöräilyn saloihin, toisiin pyöräilijöihin ja mahdollisesti myös aivan uusiin maastoihin.

Lue lisää...

Rajut Kevätpolkasu tarjoukset

Nyt kaikki normaalihintaiset pyörät -10% ajalla 24 – 27.5. Tarjoukset voimassa verkkokaupassa ja kivijalassa. Verkkokaupassa alehinnat toimiva kassalla, koodilla Kevätpolkasu. Tutustu myös muuhun Kevätpolkasu tarjouskampanjaan, jossa on laaja valikoima pyöriä, tarvikkeita ja varusteita.

Lue lisää...

Kevätpolkasu Lauantaina 27.5 Seven Bikesin myymälässä

Haluatko koeajaa pyöriä ennen ostopäätöstä tai saada lisätietoa yksittäisistä malleista? Rautaiset ammattilaisemme auttavat sinua oikean pyörän valinnassa ja säätävät sen sinulle sopivaksi. Tutustu Kevätpolkasu tarjouskampanjaan, jossa on laaja valikoima pyöriä, tarvikkeita ja varusteita!

Lue lisää...

Meiltä fillarit joustavasti myös rahoituksella

Voit hankkia itsellesi tai läheisellesi uuden pyörän Fillari Tasaerä tai Fillari Rahoitus maksusuunnitelman kautta Seven Bikes verkkokaupasta tai kivijalasta. Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme ja anna meidän rautaisten ammattilaisten auttaa sinua löytämään sinulle sopiva pyörä ajoon kuin ajoon.

Lue lisää...

Seven Bikes maastolenkit

Kesä- heinäkuun aikana tullaan järjestämään maastolenkkejä! Katso tulevien viikkojen aikataulut ja ilmoittaudu mukaan. Tiedossa on mukavaa maastoajoa huippuseurassa ja kokeneiden maastopyöräilijöiden vetämänä. Nähdään lenkillä!

Lue lisää...

Kevätpolkasu

Me polkasimme hintoja reilusti alas ja jos haluat parantaa pyöräilykokemustasi, nyt on loistava tilaisuus hyödyntää kevään tarjouskampanjaa!

Lue lisää...

Myymälä aukeaa taas 30.1.!

Remontti alkaa valmistumaan, ja pääsemme avaamaan liikkeen taas maanantaina 30.1.

Lue lisää...

Olisitko sinä uusi työkaverimme?

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme uusia käsiä auttamaan päivittäisissä askareissa, ja siksi etsimmekin uusia työkavereita osaksi loistavaa tiimiämme!

Lue lisää...

Verkkokaupan toimitusajat

Kuinka nopeasti tilaamasi tuote saapuu?

Lue lisää...

Verkkokauppamme on nyt auki!

Täydennämme vielä tuotetietoja, lisäämme kuvia ja tarkistamme yksityiskohtia, joten kannattaa olla yhteydessä tai vierailla myymälässämme!

Lue lisää...

Mikä Seven Bikes?

Seven Bikes on pitkän ajatustyön, suunnittelun ja valmistelun tulos, jonka taustalla on kaksi pitkän linjan suomalaista pyöräliikettä. Tervetuloa uuteen liikkeeseemme toteamaan itse, minkälainen palveleva pyöräliike voi parhaimmillaan olla!

Lue lisää...