KATSO UUSIMMAT POLKUPYÖRÄT TÄSTÄ

Joulukuun aarteenetsintä ja juhlakinkku pyörän ostajalle kaupan päälle

Joulukuu on alkanut ja sen kunniaksi Seven Bikes jakaa kinkkuja joulupöytään! Joulukuun aikana Sevenin verkkokaupassa pidetään joulukalenteri “aarteenetsintä”, josta voit voittaa joulukinkun löytämällä lahjapaketilla merkattuja tuotteita. Tämän lisäksi, jos ostat polkupyörän 1.12. – 14.12. välisenä aikana, saat joulukinkun kaupan päälle!

 

Osta polkupyörä, saat kinkun kaupanpäälle

Joulu, uusi polkupyörä ja ilmainen kinkku. Kuulostaa aika hyvältä tavalta päättää vuosi 2023! Homma toimii niin, että pyörän ostamisen yhteydessä saat lahjakortin, jolla voit lunastaa itsellesi joulukinkun Wigrenin tehtaanmyymälästä. Pyörän hinnalla ei ole väliä, eli jokaisen ostetun pyörän mukaan tulee joulukinkku.

Juhlakinkut ovat kotimaista Wigrenin huippulaatua ja kinkut ovat noudettavissa Wigrenin tehtaanmyymälästä 19.12. – 22.12. välisenä aikana osoitteesta Patamäenkatu 2, 33900 Tampere. Tehtaanmyymälä on avoinna arkisin kello 9:00 – 17:00

 

Joulukalenteri ja aarteenetsintä

Tämän lisäksi verkkokaupassamme on käynnissä aarteenetsintä ja sinun tehtäväsi on löytää tuotteita, joiden tuotekuviin on lisätty lahjapaketti. Jaamme somekanavillamme vinkkejä, jotka auttavat oikeiden tuotteiden löytämiseen. Katso vinkit Seven Bikesn Instagramista tai Facebookista.

Kupletin juoni on seuraava: Lisäämme joulukuun ajan joka viikko verkkokauppaamme kolmelle (3) tuotteelle jouluyllätyksen tuotekuvaan ja sinun tehtäväsi on löytää nämä kolme tuotetta verkkokaupastamme. Kun olet löytänyt tuotteet, lähetä meille viesti Instagramissa tai facebookissa. Voit kertoa joko tuotteiden nimen, tuotenumeron, tai vaikkapa laittaa screenshotin tuotteesta! Tuotteiden löytämiseksi olemme tehneet vinkkejä somekavanillemme, joten kannattaa laittaa kanavat seurantaan.

Kolme löydettyä tuotetta = yksi lipuke arvontaan. Bonuslipukkeita arvontakulhoon saat seuraamalla meitä somessa: yksi lipuke Instagramista ja yksi Facebookista.

Aarteenetsinnän aikataulu

  1. Ensimmäiset kolme etsittävää tuotetta ovat näkyvillä vain 1.-3.12 ja ensimmäinen kinkku arvotaan lauantaina 9.12.
  2. Seuraavat etsittävät tuotteet ja vinkit ovat voimassa maanantaista lauantaihin 4. – 9.12. ja lauantaina 9.12. arvomme ensimmäiset kaksi kinkkua.
  3. Kolmas setti tuotteita ja vinkkejä julkaistaan 11.12. ja arvontapäivä on lauantaina 16.12.
  4. Viimeiset aarteenetsinnän tuotteet ja vinkit ovat voimassa 18.12. – 20.12. Arvomme viimeisen kinkkulahjakortin jo keskiviikkona, jotta onnellinen voittaja ehtii hakemaan kinkun joulupöytään Wigrenin tehtaanmyymälästä.

Joulukinkut ovat Wigrenin huippulaatua ja kinkut voi lunastaa Wigrenin tehtaanmyymälästä 19.12. – 22.12. välisenä aikana osoitteesta Patamäenkatu 2, 33900 Tampere. Tehtaanmyymälä on avoinna arkisin kello 9:00 – 17:00

Onnea etsintään! Me arvomme joka viikko kaikkien löytäjien kesken voittajan ja olemme yhteydessä onnellisiin voittajiin yksityisviesteissä.