KATSO UUSIMMAT POLKUPYÖRÄT TÄSTÄ

Etsimme uusia työkavereita!

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme uusia käsiä auttamaan päivittäisissä askareissa, ja siksi etsimmekin uusia työkavereita osaksi loistavaa tiimiämme!

Myyjänä pääasiallinen työtehtäväsi on pyörien, tarvikkeiden ja varaosien myynti, sekä huoltojen vastaanotto, joten tehtäväsi on löytää laajasta valikoimastamme asiakkaidemme tarpeisiin sopivat tuotteet ja palvelut.

Pyörämekaanikkona teet kausi- ja ensihuoltoja, kasaat uusia pyöriä sekä palvelet asiakkaita niin huoltopyörien vastaanoton ja luovutuksen kuin varaosa- ja tarvikemyynninkin osalta. Mestarimekaanikko sinun ei tarvitse heti olla, mutta halu kehittyä ja pyrkiä aina parempaan auttavat suuresti!

Me tarjoamme sinulle loistavan työympäristön ja työkaverit sekä koko tiimin tuen heti alusta alkaen! Emme odota sinun olevan kävelevä pyöräwikipedia, vaan koulutamme sinut työtehtäviisi. Pyöräilytaustasta on kuitenkin luonnollisesti etua, sillä jos alan käsitteet ja termit ovat edes jotenkuten hallussa, tarttuu uusikin tieto helpommin. Tärkeintä kuitenkin on, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä kykenet toimimaan kiireisessäkin pyöräliikkeen arjessa joustavasti ja tehokkaasti!

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen, CV:n sekä palkkatoiveesi sähköpostitse:
jani@lundberg.fi
jari@petajagroup.fi

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea!