Trek Hope

Ole mukana pyöräilemässä hyvän asian puolesta

Jo yli 30 vuoden ajan Trekillä on ollut suuri ilo ja kunnia olla osana tukemassa syöpää sairastavia lapsia ja heidän perheitään. Tänäkin vuonna Trek haluaa olla mukana taistelussa lasten syöpää vastaan keräämällä varoja lasten syöpäjärjestöille ympäri maailmaa. Seven Bikes on mukana tukemassa Trekin aloittamaa äärettömän tärkeää työtä ja yhdessä Trekin kanssa teemme sen parhaiten tekemällä sitä, missä olemme parhaimmillamme, eli pyöräilemällä. Virallinen Trek Hope -päivä on lauantaina 9. syyskuuta, mutta voit ajaa hyvän asian puolesta milloin vain.

Seven Bikes kutsuu sinut mukaan osallistumaan Trek Hope -kampanjaan! Voit osallistua Trek Hope -kampanjaan mistä tahansa, ja millaisella pyörällä tahansa. Voit pyöräillä joko 100 metriä, 100 kilometriä tai 100 mailia tai niin paljon kuin haluat. Kunhan pyöräilet, ja mikä tärkeintä, olet mukana tukemassa syöpää sairastavia lapsia lahjoittamalla muutaman euron lasten syöpäyhdistyksen varainkeruukampanjaamme. Voit pyöräillä ja lahjoittaa silloin kun se itsellesi parhaiten sopii. Sylva ry:n keräys on auki syyskuun loppuun asti. Tänä vuonna kampanjaan on tullut myös jotain uutta, jonka avulla voit näyttää kuuluvasi hyvää tekevään Trek Hope -yhteisöön. Nimittäin Trek Hope -ranneke! Voit lunastaa rannekkeen itsellesi Seven Bikes myymälästä tekemällä 10 euron lahjoituksen Sylva Ry:lle pakkauksessa olevan QR-koodin kautta.

Seven Bikes järjestää pyörälenkkejä ja -kursseja, joilla tuetaan taistelua lasten syöpää vastaan (lisätietoa lenkeistä ja kursseista alapuolella). Voit osallistua lenkeille ilmoittautumalla sähköpostin kautta info@sevenbikes.fi ja toivomme myös, että vierailet Sylva ry:n sivuilla lahjoittamassa niille, jotka sitä todella tarvitsevat.

Kerro tapahtumasta myös kavereillesi ja ota heidät mukaan lenkille, sillä porukassa on aina hauskempaa! Ja kerro meille, että osallistuit. Nappaa kuva lenkiltä ja merkitse meidät @sevenbikes_tampere ja käytä tunnistetta #trekhope. Jaamme mielellämme tunnelmasi vuoden tärkeimmältä pyörälenkiltä!

Pääset lahjoittamaan Sylva ry sivuille klikkaamalla tästä.

 

Trek Hope 9.9.2023 ohjelma:

Seven Bikes Bike Park -kurssi Sappeella, alkaen 12.00

 • Aloittelijoiden Bike Park -kurssi
 • Opettajina Sappeen Pyöräkoulun FMBIA-koulutuksen käyneet opettajat
 • Kursseille mahtuu yhteensä 16 ensimmäistä ilmoittautujaa
 • Kurssi sisältää vain opetuksen. Jos tarvitset pyörää tai ajovarusteita, ota yhteyttä Sappeen vuokraamoon. Muista hankkia hissilippu ja varata varusteet hyvissä ajoin ennen kurssia. Pääset vuokraamaan varusteita tästä.
 • Kurssi on tarkoitettu pyöräilijöille, jotka ovat ensimmäistä kertaa Bike Park:ssa sekä sellaisille, jotka kaipaavat ensimmäisiä vinkkejä Bike Park-pyöräilyn aloittamiseen. Tavoitteena on, että kurssin jälkeen pyöräilijä osaa ajaa itsenäisesti Bike Parkin helpoimpia ratoja sekä käyttää hissiä luontevasti.
 • Kurssilla käydään läpi: Pyörän hallintalaitteet, Bike Parkin reitit, ajoasento, hissin käyttö, jarruttaminen, mutka-ajo, avomutkat, kallistetut mutkat.

Ilmoittaudu mukaan Bike Park kurssille laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info@sevenbikes.fi 

Kokoontuminen Sappeen pyöräkoulun kopilla kello 12.00. Muista saapua ajoissa paikalle.
Nähdään Sappee Bike Parkissa!

 

Seven Bikes maastolenkit, alkaen 12.00

Lenkille lähtemiseen et tarvitse muuta kuin pyörän ja asianmukaiset ajovarusteet, erityisesti kypärän. Myös juomapullo tai vastaava kannattaa napata mukaan!

Maastolenkki 1 – Aloittelijat ja harrastajat

 • Maastolenkki kevyemmässä maastossa, Vuores / Hervanta alueella. Tälle lenkille voit osallistua, vaikka et olisikaan kokenut maastopyöräilijä. Lenkin kesto noin 2 tuntia.
 • Lähtö klo 12.00 Seven Bikes myymälältä Aunankorvenkatu 2, 33840 Tampere
 • Muista saapua ajoissa paikalle

Maastolenkki 2 – Harrastajat ja aktiivit

 • Maastolenkki hieman haastavammassa maastossa Vuores / Hervanta alueella. Tämä lenkki sopii hyvin aktiivisemmille harrastajille. Lenkin kesto noin 2 tuntia.
 • Lähtö klo 12.00 Seven Bikes myymälältä Aunankorvenkatu 2, 33840 Tampere
 • Muista saapua ajoissa paikalle

Ilmoittaudu mukaan lenkille laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info@sevenbikes.fi
Kirjoita viestiin nimesi ja kerro, mille lenkille haluat osallistua. Nyt sormet näppäimistölle ja ilmoittautumaan!